Frakt & Retur


Frakt & Retur

Leverans av fordonets returpolitik Vi insisterar alltid på samma dag för beställning, förstås principen om leverans nästa dag, så att enskilda personer kan överföra lastspänningsvaror 1-3 dagar. Under transport, förmodligen 7-15 dagar.

Du måste betala transporten. Rätt till återkallande Vi är engagerade i din fullständiga

tillfredsställelse. 5 dagar efter paketet måste du acceptera oss. Växelkurspolicy innan du får en enkel retur, måste du kontakta innan du returnerar leveransadressen för att returnera varan till oss. Alla artiklar som skickas tillbaka till oss får inte bäras, ändras eller tvättas deras ursprungliga skick, alla etiketter.

Vi kan inte gå tillbaka till / inte ändra namn, till exempel olämpliga skor, jag gillar inte projektet. Därför se till att formatet och projektfrakten vad de vill ha.

Annullera

Om du vill avbryta din beställning, vänligen kontakta vår kundtjänst innan du skickar. Tyvärr kan vi inte avbryta ordern om den skickas ut. Tack för att du förstår. Om du insisterar på att du vill avbryta din beställning, var vänlig notera returpolitiken.

Din tillfredsställelse är vår strävan. Vi erbjuder en omfattande avkastningspolitik till dig. Innan du returnerar varorna, var vänlig kontakta oss för att diskutera ditt problem. För det mesta kan vi ge tekniskt stöd för att lösa problemet, du behöver inte skicka något tillbaka. Om det finns oåterkalleliga fel på varorna kan du garantera att du vill återvända till projektet i utbyte de gav oss vår reparation eller byte av 12 månader, var god kontakta vår kundtjänst, så får du meddelandet senare. Vänligen ange ditt namn och ID. Alla beställningar för att returnera föremål måste hållas i sitt ursprungliga skick. Inte bära, förändras eller tvättas, alla taggar bifogas, du måste betala returkostnader, transportkostnader, inköpskostnader.